De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Informatie over leveringen

Dien een retourverzoek in via de pagina "Mijn bestellingen" door de producten die je wilt retourneren te selecteren in je bestelgegevens.

Verzending vanuit ons magazijn op dezelfde dag - bij bestellingen voor 18.00 uur (GMT+1) met Chronopost en 15.00 uur (GMT+1) met de andere verzendmethodes. Al onze bestellingen worden volledig getraceerd! (18)

Om de beste service te bieden, is onze hele operatie erop gericht om je bestelling snel en efficiënt te verwerken en te verzenden. Elke bestelling die voor 18u (GMT+1) met Chronopost wordt geplaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden (15u (GMT+1) bij de andere leveringswijzen). Bestellingen die op vrijdag na 18u (GMT+1) met Chronopost worden geplaatst (15u (GMT+1) met de andere leveringswijzen), worden de maandag daarop verwerkt. (18)

Nederland

thuis en op het werk

24 - 48 uur(7)

Levering van maandag tot en met zaterdag

€ 19,99

48 - 72 uur(7)

Levering van maandag tot en met zaterdag

€ 7,99
Aangeboden vanaf € 99,00

Ophaalpunt

48 - 72 uur(7)

Levering van maandag tot en met zaterdag

€ 4,99
Aangeboden vanaf € 79,00

Internationale leveringen! (Caribisch Nederland inbegrepen)

Heb je een vraag over je bestelling, twijfel je tussen vervoerders, of iets helemaal anders? Contacteer ons! .

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?