De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Betaalmogelijkheden*

BETAALMOGELIJKHEDEN

Carte bancaire

Pinpas

iDeal

iDeal

Paypal

Paypal

3x zonder kosten

Betaal in 3x zonder kosten

Virement bancaire

Bankoverschrijving


Carte bancaire

Betalen met je pinpas / creditcard

Wij aanvaarden betalingen met een betaalpas (debitcard) en met een creditcard (Visa, Mastercard, American Express etc.) waarbij je gegevens worden gecodeerd en beveiligd via Hipay-betaalplatforms.

Veilig Betalen bij Alltricks


iDeal

Betalen met iDeal

Bij Alltricks kan je gratis met iDeal betalen. iDeal is een bank-to-bank overboeking waarop alle grote consumentenbanken zijn aangesloten. Deze betaalmethode wordt als veilig, snel en gemakkelijk ervaren door zowat alle klanten.


Paypal

Betalen met Paypal

Alltricks biedt een alternatieve veilige betaalmethode via PayPal. Selecteer PayPal als betaalmethode en volg de instructies op het scherm. Let op: je hebt hiervoor een PayPal profiel nodig. Je kunt een profiel aanmaken op de PayPal website.

Paypal


Betaal in meerdere keren zonder kosten

Betaal in 3x zonder kosten in België

In België is de betalingsoplossing van 3 keer voorbehouden voor particulieren en is geldig voor alle aankopen van € 100 tot € 2.500, onder voorbehoud van aanvaarding van de aanvraag door Oney Bank. Je hebt ook 14 dagen om je lening te annuleren.

Kies voor betalen in 3x. Vul het formulier in. Je bestelling wordt verzonden zodra we de eerste betaling hebben ontvangen. Download je ondersteunende documenten binnen de 72 uur. Onderteken je contract elektronisch met de code die je op je mobiele telefoon hebt ontvangen. Betaal je lening gespreid over verschillende maanden zodra je aanvraag is goedgekeurd.

Indien je aanvraag tot financiering wordt geweigerd, zal de betaling van je aankopen standaard gebeuren in 4 termijnen op de bankkaart die je hebt ingegeven.

EEN LENING BINDT JE EN MOET WORDEN TERUGBETAALD. GA NA OF JE KAN TERUGBETALEN VOORDAT JE JE ENGAGEERT.

Oney Bank - SA met een kapitaal van € 50 741 215 - Hoofdkantoor: 40 avenue de Flandre 59170 CROIX - RCS Lille, Frankrijk 546 380 197 - n°ORIAS :07 023 261 - www.orias.fr - correspondentie: CS 60006 - www.oney.com.

Alltricks treedt op als exclusieve agent in bank- en betalingsdiensten – ORIAS-nummer in registratie - www.orias.fr - hoofdkantoor: Bedrijf AVANIS ALLTRICKS 7 rue de la Fosse aux Canes 28200 CHATEAUDUN, Frankrijk


Handmatige Overboeking

Betaling via Bankoverschrijving

Kies de betaalwijze: Bankoverschrijving, wanneer je je bestelling plaatst. Onze bankgegevens zullen aan het einde van de bestelling worden meegedeeld.

*Deze betaalwijze wordt aanvaard voor alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. Zie de voorwaarden voor partnerproducten van leveranciers.


Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?