De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Bedrijfsgegevens - Privacy

Auteur

Bedrijf AVANIS
ALLTRICKS
7 rue de la Fosse aux Canes
28200 CHATEAUDUN, Frankrijk

Tel. nummer : +33(0)1 30 48 90 07
SIRET Nummer : 484 395 629 00070
Kapitaal : 165.355 euros
BTW nummer : FR 23484395629

Handelsregister

Online, ONLINE SAS BP 438 75366 PARIS CEDEX 08

Gevolmachtigde

Stéphane ROSI


In overeenstemming met de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, is de verwerking van persoonlijke gegevens aangegeven bij de CNIL.

In overeenstemming met artikel 27 van de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, wordt de gebruiker ervan in kennis gesteld dat de persoonlijke gegevens die hij/zij meedeelt, met name door het invullen van de formulieren op de site, kunnen worden doorgegeven.

Overeenkomstig artikel 34 van de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, heeft de gebruiker recht op toegang tot, wijziging, rectificatie en verwijdering van de hem/haar betreffende gegevens door zijn verzoek te richten aan het hierboven vermelde adres van het hoofdkantoor of per e-mail aan: contact@alltricks.nl

Avanis wijst alle verantwoordelijkheid af voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de op haar site gepubliceerde informatie. De inhoud van de site kan technische onnauwkeurigheden, typografische fouten of weglatingen bevatten.

Deze inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt.

Hyperlinks op de Avanis-site die gebruikers naar andere internetsites leiden, maken Avanis niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites.

Avanis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die het gevolg is van, of voortvloeit uit, de verspreiding van een virus door een derde via onze site. Wanneer dit het computersysteem of de configuratie van de gebruiker infecteert, als gevolg van het verbinden met, het gebruik van, het browsen op of het downloaden van deze site, is Avanis niet verantwoordelijk.

De site, zijn algemene structuur, evenals de teksten, beelden al dan niet geanimeerd, geluiden, knowhow, tekeningen, grafische voorstellingen, downloadbare documenten, iconografische voorstellingen en elk ander element waaruit de site is samengesteld, zijn eigendom van Avanis. Hetzelfde geldt voor de handelsmerken van Avanis en van haar partners, evenals voor de logo's die op de site voorkomen.

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?