De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Hope MTB Roestvrij Staal Trapas - 68/73mm Rood

Ze zijn er dol op!

Hope MTB Roestvrij Staal Trapas - 68/73mm Rood

Hope

€ 119,99

Richtprijs: € 130,00 (15)

gratis verzending

Levering vanaf woensdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 119,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Uitgerust met hoge kwaliteit afdichtingen en lagers, Hope schroefdraad bottom brackets staan bekend om hun duurzaamheid.
Belangrijkste kenmerken:
  • Externe trapas ontworpen voor bottom brackets met schroefdraad
  • De machinaal bewerkte aluminium cups bevatten roestvrij stalen cartridge lagers in roestvrij races
  • Op maat gemaakte Zwitserse lagers zijn dubbel afgedicht wat een veel langere levensduur geeft dan standaard units
  • Vrijlopende labyrint afdichting beschermt de lagers en heeft minder weerstand
  • Patroonlagers zijn vervangbaar
  • De unit is geschikt voor 68 en 73 breedte bottom brackets
  • Ontworpen voor 24mm crankassen
  • Alle gemeenschappelijke systemen worden gedekt met deze upgrade-eenheid, waardoor het ideaal is voor Shimano, Race Face en Truvativ (extra conversie kit nodig)

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 68
73
Trapasmontage BSC / BSA
Diamètre interne boite Niet vermeld
Qualité de Roulement Inox
Pedaalas 24 mm
Crank Standaard FSA MegaExo
Shimano Hollowtech II
Race Face X-type

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?