De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
sale
Cane Creek Hellbender 70 PF30 | 29 mm crankstel

Ze zijn er dol op!

Cane Creek Hellbender 70 PF30 | 29 mm crankstel

Cane Creek

€ 70,99

- € 36

Alltricks Prijs € 106,99 (2)

Richtprijs € 140,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 70,99 Alltricks Prijs € 106,99 (2)

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Cane Creek is de benchmark voor lagers en geavanceerde technologieën die het fietsen verbeteren. De vraag naar een trapas voor de eeWings crank staat al lang op de radar van Cane Creek. Zij wilden echter een product aanbieden dat meer was dan zomaar een product. Cane Creek gebruikt de Hellbender 70 carter, 440C roestvrij stalen lagers die een uitstekende duurzaamheid en corrosiebestendigheid hebben. Met een buitengewoon soepele werking en hoge betrouwbaarheid biedt het de perfecte balans tussen prijs en prestaties op lange termijn.

Combineer dit lager met uw Cane Creek eeWings titanium crankstel en ervaar de sterkste crankstel en trapas combinatie in de fietsgeschiedenis.

Technische Specificaties
 • Beoogd gebruik: Mountainbike, racefiets
 • Lager materiaal: 440C roestvrij staal
 • Type crankstel: PF30
 • Breedte: 68 - 73 mm
 • Binnenste lagerhuis: 46 mm
 • Diameter trapas: 29 mm
 • Crankset compatibiliteit: eWings, 29 mm lange as
 • Lagers: Roestvrij staal
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: 127 g
 • Model : BAI0158

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 68
73
Trapasmontage PressFit 30 (PF30)
Diamètre interne boite 46
Pedaalas 28.99 mm

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?