De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Token Shimano Hollowtech BSA/BSC 68-73 mm Bottom Bracket

Ze zijn er dol op!

Token Shimano Hollowtech BSA/BSC 68-73 mm Bottom Bracket

Token

€ 24,99

Richtprijs € 29,90 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 24,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De Token 878 External Bottom Bracket is een hoge kwaliteit bottom bracket ontworpen voor gebruik met alle Shimano en Sram GXP cranksets (met extra adapters). De trapas is met precisie ontworpen voor optimale duurzaamheid en soepelheid - en hebben we al gezegd dat hij er ook geweldig uitziet!

We hebben deze trapas zo ontworpen dat de lagers op de trapas rusten om de lagers direct te belasten, waardoor de levensduur van de trapas wordt verlengd. Het stelt ons ook in staat de 878 met nauwere toleranties te vervaardigen, zodat hij soepeler loopt met minder wrijving. Deze trapas is verkrijgbaar met onze TBT über-smooth lagers of onze Premium lagers.

Om de 878 duurzaam en onderhoudsvrij te maken, gebruiken we onze gepatenteerde X-Seals die voorkomen dat er water in de lagers komt, wat erg belangrijk is bij hard rijden in zware omstandigheden. Er zijn verschillende kleine afdichtingen en dit vermindert de wrijving en vormt een betere barrière tegen vocht en vuil. De lagers zelf zijn met precisie vervaardigd en verpakt in een glad, afgedicht vet. Om hem nog duurzamer te maken, gebruiken we oversized lagers zodat hij sterk genoeg is voor gebruik op mountainbikes.

De 878 is een geweldige keuze voor hard-core rijders die willen dat hun uitrusting net zo sterk is als zijzelf.

Details
  • Premium lager van hoog koolstofstaal.
  • 16-naalds lagerbekers met een buitendiameter van 44 mm, compatibel met een 3/8" momentsleutel.
  • Kastbreedte: 68/73 mm
  • Standaardgeval: BSA/BSC
  • Diameter frame: 34,75 mm
  • Asdiameter: 24 mm (Shimano Hollowtech type)
  • Kleur: Zwart
  • Referentie: TK878EX
  • Gewicht: 98 g
  • Adapter wordt apart verkocht

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 68
73
Trapasmontage BSC / BSA
Diamètre interne boite 34.75
Pedaalas 24 mm
Crank Standaard Shimano Hollowtech II

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?