De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Chris King ThreadFit T47-24i Bottom Bracket Silver

Chris King ThreadFit T47-24i Bottom Bracket Silver

Chris King

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Wij maken lagers, dus wij maken bottom brackets. De T47 is een standaard die we mede hebben ontwikkeld, een antwoord op de onnauwkeurige en vaak lawaaierige bottom brackets die een paar jaar geleden op de markt kwamen. De T47 biedt de voordelen van grotere bottom brackets, voornamelijk framestijfheid, met de voordelen van traditionele bottom brackets met schroefdraad, precisie en stilte.

ThreadFit™ T47 24i past op 86mm en 92mm shell breedtes met 24mm spindles.

Het is een zijdezachte, duurzame bottom bracket gebouwd rond King's legendarische hoekcontact lagers, in staal of keramiek. Dit zijn de beste lagers in de industrie, en ze worden sneller na verloop van tijd als hun contactvlakken slijten.

Je wilt deze trapas omdat hij een zeer lage weerstand biedt. Je wilt deze trapas omdat hij kan worden geopend, schoongemaakt en gereviseerd voor jaren trouwe dienst. Je wilt deze trapas omdat je niet wilt nadenken over je trapas.

Details

  • Type lager: Staal.
  • Legendarische lagers van eigen makelij.
  • Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in Portland, Oregon, USA.
  • As diameter: 24 mm.
  • Diameter frame: 47 mm.
  • Kastbreedte: 86 en 92 mm.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 92
86
Trapasmontage T47 Fileté
Diamètre interne boite 47
Qualité de Roulement Staal
Pedaalas 24 mm
Crank Standaard Shimano Hollowtech II

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?