It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Combo Cintre Potence Bontrager RSL VTT 820 mm Noir Mat

Bontrager

Gelieve te kiezen

Longueur potence

35

€ 399,99

Levering vanaf dinsdag

€ 399,99

gratis verzending (4)

Levering vanaf dinsdag

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Een geïntegreerd stuur / stuurpen, efficiënt en een lust voor het oog, in een lichtgewicht pakket.

Upgrade je fiets met de strak gelijnde Bontrager RSL carbon MTB eendelige stuurpen en set. Dit OCLV Carbon stuur zet de standaard voor lichtgewicht duurzaamheid en dankzij de naadloze integratie van elektronische accessoires, aangeboden door Blendr, heeft je cockpit er nog nooit zo stijlvol en efficiënt uitgezien.
Het RSL MTB stuur/de stuurpen is compatibel met Knock Block en standaard headsets. Je hebt dus geen excuus om dit onderdeel, waarvan de prestaties je zullen benijden, niet te adopteren.

Details:

 • De OCLV carbon constructie zet de standaard voor sterkte en lichtheid.
 • Compatibel met Knock Block en standaard headsets (adapter inbegrepen).
 • Naadloze integratie van accessoires met Blendr (beugels afzonderlijk verkrijgbaar).
 • De versnellingshendels en remhendels zijn geplaatst voor optimale controle.
 • 40 mm uitsnijdingen zorgen voor een aangepaste pasvorm.
 • Titanium bouten zijn lichtgewicht en duurzaam.
 • Breedte: 820 mm.
 • Stuurhelling: 0 °
 • Stijging: 27,5 mm.
 • Geïntegreerde stuurpen.
 • Scharnierpunt vork: 1 1/8 ?.
 • Kleur: mat zwart.
 • Referentie: 5253169 (35 mm) / 5253170 (45 mm).

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Carbon
Diamètre Cintre 22.2
Upsweep (°)
Longueur Potence 35
Largeur (mm) 820

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?