De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Renthal Lock-On Grip Super Comfort

Renthal

€ 25,99

Richtprijs: € 39,99 (15)

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 3 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Renthal Lock-On grips hebben CNC aluminium sluitkragen, permanent geïntegreerd met de centrale kern, waardoor de ultieme all-weather veiligheid op het stuur. De geïntegreerde constructie elimineert elke beweging tussen de grip sectie en de kragen, die anders zou kunnen ontstaan na verloop van tijd.
Het stuur grip is uw belangrijkste contactpunt voor de controle van uw fiets. Een grip die aan uw individuele eisen voldoet, is enorm belangrijk.
Wij hebben de supercomfort compound ontwikkeld om de allerhoogste niveaus van schokabsorptie en comfort te bieden.
Renthal® Lock-On grips zijn ontworpen om sneller te rijden, verder te springen en langer mee te gaan.
Kenmerken
  • Geïntegreerd greeplichaam en vergrendelingskragen voor ultieme duurzaamheid
  • 6082 T6 aluminium CNC-bewerkte kragen
  • Diamant krul patroon
  • Gladde profiel eindovergang, voor maximaal comfort
  • Snap-fit eindkappen
Spec
  • 130mm totale lengte
  • 110mm handvat sectie
  • 30.5mm buitendiameter
  • 116g gewicht


Tackheid :
★★★★★ Absorptie :
★★★★★ Duurzaamheid : ★★
Controle : ★★

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Gom
Grip Color white
Buitendiameter 30
Aantal sloten 2
Lock Color black
Grip Lengh 130

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?