De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Ergon GP1 BioKork Gripshift Handvatten Bruin Zwart

Ergon

Gelieve te kiezen

Diamètre externe

32

€ 39,99

Levering vanaf dinsdag

€ 39,99

Richtprijs: € 54,90 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

€ 39,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Een combinatie van ergonomie, functie, en duurzaamheid, de GP1 BioKork heeft is een top-rated grip en een consument favoriet. De grip is gemaakt van 40% kurk, afkomstig uit duurzame bossen in Portugal. Dit groene, duurzame thema komt terug in de volledige constructie van de grip met een binnenkern van versterkte kunststof die gebruik maakt van natuurlijke vezels en 20% van zijn massa uitmaakt. (compatibel met carbonstuur)

Gripshift® / Dual Twist Shifters : Beide handvatten zijn ingekort

Sizing
  • 29 mm diameter (Small): Handschoenmaat: 6,5" - 8,5" (XS - L) 92 mm Omtrek van de hand
  • 32 mm diameter (Large): Handschoenmaat: 8,5" - 10,5" (XL - XXL) 102 mm Handomtrek

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Gom
Grip Color black
Aantal sloten 1
Lock Color black

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?