De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
4 Overstims Biologische Fruit'N Perf Bosbessen vruchtenpasta's
4 Overstims Biologische Fruit'N Perf Bosbessen vruchtenpasta's
4 Overstims Biologische Fruit'N Perf Bosbessen vruchtenpasta's
4 Overstims Biologische Fruit'N Perf Bosbessen vruchtenpasta's

Ze zijn er dol op!

4 Overstims Biologische Fruit'N Perf Bosbessen vruchtenpasta's

Overstims

€ 6,60

premium moneybox icon

premium plus icon 0.30€in je spaarpot

Levering vanaf zaterdag

Op voorraad

€ 6,60

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

OVERSTIM.s biologische vruchtenpasta's bevatten 50% biologische vruchten voor een natuurlijke en gulzige energie bijdrage. Door hun smeltende textuur zijn ze gemakkelijk te consumeren. De natuurlijke vitamine C (biologische Acerola) helpt vermoeidheid te verminderen.

Gebruik
  • Neem tijdens de inspanning ongeveer om de 45 minuten een OVERSTIM.s Biologische vruchtenpasta.
  • Drink 1 tot 2 slokjes OVERSTIM.s biologische energiedrank of water na de vruchtenpasta.

 

Details

  • 50% biologisch fruit
  • Een fruitige en smakelijke smaak, verkrijgbaar in 3 smaken: aardbei, bosbes en abrikoos
  • Een zachte en smeltende textuur
  • Natuurlijke vitamine C (organische Acerola) die helpt om vermoeidheid te verminderen
  • Een zeer praktisch individueel formaat
  • Dankzij hun zachte en smeltende textuur zijn de biologische vruchtenpasta's van OVERSTIM.s gemakkelijk te consumeren en laten ze zich gemakkelijk opnemen tijdens de inspanning.
  • Geniet van OVERSTIM.s biologische vruchtenpasta's en blijf efficiënt op de lange termijn.

Bosbes: zuivere biologische rietsuiker, biologische vruchtenpuree 50% (biologische bosbes 26%, biologische peer 25%), biologische tarwestroop, geleermiddel: pectine, biologisch acerolapoeder 0,45% (acerola, maltodextrine), natuurlijk biologisch bosbessenaroma.
Vervaardigd in een fabriek die gebruik maakt van: noten, glutenbevattende granen.

 

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Bosbes

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?