De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Meltonic Tonic Organic Energy Cake Hazelnoten Honing Royal Jelly 400g

MelTonic

€ 13,90

Levering vanaf dinsdag

­

Nog maar 3 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De 1e MELTONIC Organic TONIC Cake heeft een hoge energiewaarde met een goede natuurlijke smaak!

Praktisch en snel te bereiden (5 minuten), het is ontworpen en geproduceerd in de Pays de la Loire regio, om te voldoen aan de specifieke behoeften van sporters, die een optimale verteerbaarheid willen vóór de training.

Dankzij het heerlijke en innovatieve recept met Chocolade - Honing & Biologische Royal Jelly, glutenvrij, lactosevrij en laag in vet, levert het energie van een hoge voedingskwaliteit! De Organic TONIC Cake is ook een bron van ijzer & magnesium.

Bakin een traditionele oven gedurende 30 minuten op 200°c

. Kan

tot 3 dagen in huishoudfolie in de koelkast worden bewaard en de resterende porties kunnen worden ingevroren.

Productvoordelen:

 • Hazelnoot
 • Snelle voorbereiding (5min)
 • Bron van ijzer en magnesium
 • Laag in vet
 • Recycleerbare kartonnen doos
Ingrediënten :
 • Bruine rietsuiker* Halfvolledig rijstmeel* Maïsmeel
 • Maïsmeel* (maïsmeel)
 • Praliné* (hazelnoten* 5%, bruine rietsuiker*)
 • Lupinemeel* (hazelnoten* 5%, bruine rietsuiker*)
 • Rijsmiddel* (maïszetmeel*, natriumbicarbonaat, natuurlijk wijnsteenzuur uit de wijnbereiding)
 • Honingvlokken* 2,9% (maïszetmeel*, gedehydrateerde honing*)
 • Guarzaadmeel* (maïszetmeel*, gedehydrateerde honing*)
 • Heel ei poeder
 • Koninginnengelei* (maïszetmeel*, gedehydrateerde honing*)
*Ingrediënten uit de biologische landbouw.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Hazelnoot
Honing

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?