De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Wolf Tooth ReMote Light Action Shimano IS-II zadelpenbediening (zonder kabel/huls) Zwart
Wolf Tooth ReMote Light Action Shimano IS-II zadelpenbediening (zonder kabel/huls) Zwart
Wolf Tooth ReMote Light Action Shimano IS-II zadelpenbediening (zonder kabel/huls) Zwart

Ze zijn er dol op!

Wolf Tooth ReMote Light Action Shimano IS-II zadelpenbediening (zonder kabel/huls) Zwart

Wolf Tooth

€ 85,00

premium moneybox icon

premium plus icon 1.70€in je spaarpot

Geleverd op 25/07

Op voorraad

€ 85,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De Wolf Tooth ReMote LA, of Light Action, zadelpenbediening is een compacte, ergonomische en robuuste bediening, ideaal om de stijfste telescopische zadelpennen te overwinnen. De ReMote Light Action heeft een langere hendelarm dan de standaard ReMote en is optimaal voor telescopische zadelpennen met een hardere trekkracht of voor rijders die gewoon de voorkeur geven aan een zeer licht bedieningsgevoel. Hij vermindert de bedieningskracht van een telescopische zadelpen met bijna een derde in vergelijking met de standaard ReMote. Van de probleemloze installatie tot de soepele werking dankzij het kogellager en het ergonomische ontwerp, de ReMote is toonaangevend in alle categorieën

.

Type montage: de ReMote IS-II voor Shimano I-SPEC II. Inclusief IS-II binding

 • Kabelbevestiging naar boven: De telescopische zadelpenkabel is bevestigd aan de hendel, waardoor installatie en afstelling snel en eenvoudig is.
 • Draaipunt met kogellager met grote diameter: De ReMote, een primeur in de sector, maakt gebruik van een massief 21 mm verzegeld kogellager voor een soepele werking en ongeëvenaarde modulatie.
 • Kabelklem: Een precisie-bewerkte kabelgoot en aangepaste klemschroef met borgring beschadigen de kabels niet zoals de meeste gewone stelschroeven.
 • Low-profile, Light Action hendel: De hendel van de ReMote LA zit dicht bij het stuur, waardoor de afstand die de duim moet afleggen minimaal is, terwijl de kans op kniecontact op technisch terrein afneemt en de hendel een beetje extra lengte toevoegt, vergeleken met de ReMote Standard, om de stijfste zadelpennen te overwinnen.
 • Geïntegreerde kabelafstelling: De stevig gemonteerde afsteller van de ReMote zorgt voor snelle en gemakkelijke on-the-fly aanpassingen en voorkomt onaangename ratels.
 • Breakaway pin: Botsingen zijn slecht, maar dure botsingen zijn erger. Daarom heeft de ReMote een breekpunt, zodat de hendel bij een botsing loskomt van de basis.
 • Hoge tractiehendel: Een bewerkt oppervlak zorgt ervoor dat de controle niet verloren gaat, zelfs in de slechtste omstandigheden.
 • Uitgebreide compatibiliteit: De ReMote is getest en aanbevolen voor gebruik met Thomson, Fox Transfer, Race Face, Easton en 9point8 telescopische kabelzadelpennen. Zie het hoofdstuk over compatibiliteit voor meer details.
 • Made in the USA: Waar mogelijk zet Wolf Tooth zich in voor binnenlandse productie. Van hendel tot verpakking, 65% of meer van elke ReMote is gemaakt in de VS.

Details

 • Gewicht: 35 g.
 • Materiaal: 6061 T6 aluminium met Delrin schacht.
 • Kabel en mantel niet inbegrepen.
 • US patent 10473143.
 • Gemaakt in de VS.

Compatibiliteit

 • Compatibel met alle kabelbediende telescopische zadelpennen.
 • Werkt met telescopische zadelpennen met de kabelkop bij de bediening en die met de kabelkop bij de zadelpen.
 • Als uw model telescopische zadelpen niet voorkomt in de tabel "ReMote compatibiliteit", meet dan de lengte van uw huidige hendel. Als hij langer is dan 52 mm, werkt de "ReMote Light Action"-bediening het best. Als het minder dan 52 mm is, werkt de standaard ReMote-bediening het best.
 • Neem direct contact op met de klantenservice van Wolf Tooth voor verdere vragen over de compatibiliteit.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?