De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
DeHy Bike Yoke Conversion Kit for Reverb Stealth C1 Black
DeHy Bike Yoke Conversion Kit for Reverb Stealth C1 Black
DeHy Bike Yoke Conversion Kit for Reverb Stealth C1 Black

Ze zijn er dol op!

DeHy Bike Yoke Conversion Kit for Reverb Stealth C1 Black

Bike Yoke

€ 49,90

premium moneybox icon

premium plus icon 1.00€in je spaarpot

Geleverd op 06/06

Op voorraad

€ 49,90

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Met de DeHy Bike Yoke Conversion Kit for Reverb Stealth C1 kun je de ergonomie en betrouwbaarheid van je Reverb Stealth optimaliseren door de omslachtige originele hydraulische joystick te vervangen door een standaard kabelaandrijving.

Na conversie kan uw Reverb worden bediend door een van onze standaard kabelafstandsbedieningen of door elke andere kabelafstandsbediening met voldoende kabeltrek. DeHy vereist ongeveer 9mm kabel voor maximale snelheid, die alle afstandsbedieningen bieden. DeHy C1 is compatibel met de nieuwste generatie Reverb (Reverb C1), die inde zomer van 2019 is geïntroduceerd.

Alleen compatibel met de veelgebruikte standaard hydraulische slangaansluiting. Niet compatibel met de zeldzamere Connectamajic versies van de Reverb C1. Je kunt gemakkelijk het verschil zien tussen de oudere Reverb versies en de huidige C1. C1 heeft een "reverb" logo op de bovenbuis terwijl de oudere B1 of A1/A2 versies een "ROCKSHOX" logo hebben (B1) of helemaal geen logo (A1/A2).

Details
  • De installatie is vrij eenvoudig, aangezien het interne hydraulische systeem van de paal niet hoeft te worden geopend. U hoeft alleen de originele hydraulische slang te verwijderen en de onderste eenheid te vervangen door onze DeHy-assemblage en de schakelkabel en afstandsbediening te installeren voor de bediening. Je zou dit in minder dan 10 minuten moeten kunnen doen.
  • Een ander voordeel is de beschikbaarheid en de prijs van reserveonderdelen. In het geval van een beschadigde of gescheurde kabel na een ongeval, kunt u gemakkelijk een schakelkabel en buitenkabel vinden bij bijna elke lokale fietsenwinkel in de buurt, terwijl het moeilijk zal zijn om onmiddellijk een vervanging te vinden voor de originele hydraulische slang en fittingen.
  • Vergeleken met de originele "Connectamajic" snelkoppelingsslangen bespaart onze DeHy wat constructiehoogte, wat in veel gevallen zeer nuttig kan zijn om extra zadelpeninzet in de zitbuis te krijgen.
  • U hoeft nooit meer uw originele externe hydraulische slang te ontluchten.

De DeHy kit bevat
  • 1x volledig CNC aluminium DeHy montage unit voor Reverb Stealth C1
  • 1x buitenmantel 1600 mm
  • 1x binnenkabel 1800 mm
  • 2x eindkappen voor buitenbehuizing
  • 1x perspassing eindkap voor binnenkabel
  • 1x cilindrische kabelklem voor binnenkabel

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?