De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Silca

Silca Titanium schoenplaten SPD

Silca

€ 100,00

premium moneybox icon

premium plus icon 2.00€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Laatste op voorraad!

€ 100,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Traditioneel waren er voor bergschoenplaten slechts twee materiaalopties. Zacht staal en messing. Dit was grotendeels om ervoor te zorgen dat de schoenplaat sneller versleet dan de pedaalinterface, maar heeft ons achtergelaten met schoenplaten die vaak zeer snel slijten, en in alle gevallen, zijn vrij zwaar.

Voer 6/4 Titanium, slechts iets minder hard dan gereedschap of verenstaal gebruikt in de pedalen, het is een opmerkelijke 2,25 keer sterker en 3 keer taaier dan messing of zacht staal. Het beste van alles is dat de extreme hardheid en slijtvastheid van 6Al/4V titanium betekent dat u 300-400% levensduur kunt verwachten in vergelijking met traditionele materialen.
Nu konden we het daar niet bij laten, maar door 3D-printtechnologie te combineren met dit materiaal dat 1/3 lichter is dan staal, zijn we in staat om een schoenplaat te maken met een interne rasterstructuur (gyroïde genoemd) die stijfheid en sterkte behoudt en tegelijkertijd het gewicht vermindert, zodat een schoenplaatset ontstaat die HALF het gewicht heeft van een standaard schoenplaatset.
deze besparing van 25-30 gram per set schoenplaten is na verloop van tijd aanzienlijk, met name bij CX-evenementen waar lopen cruciaal is.
25gm reductie x 100 omwentelingen per minuut = 180kg niet getilde massa per uur fietsen, 90kg per been!

Kenmerken

  • Shimano SPD 24g, 30g lichter dan standaard
  • 6V/4AL Titanium hardware inbegrepen
  • 3D Gedrukt in Indianapolis
  • 4x levensduur van messing

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?