De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Continental Double Fighter III MTB band - 27.5'' Tubetype Wire

Ze zijn er dol op!

Continental Double Fighter III MTB band - 27.5'' Tubetype Wire

Continental

Gelieve te kiezen

Section

2.00

€ 18,99

Levering vanaf woensdag

€ 18,99

Richtprijs: € 23,90 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.10€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 18,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De Double Fighter III is een combinatieband die ontworpen is voor gebruik in de stad of op de weg. Hij heeft een laag profiel en rolt geruisloos en moeiteloos over het asfalt. Dankzij zijn schouderbanden blijft hij in het spoor, zowel op parkpaden als op grindwegen. Ideaal om van een mountainbike een stadsfiets te maken.
Details:
27.5x2.00 '':
  • Afmetingen: 27.5x2.00 ''
  • ETRTO: 50-584
  • TPI: 3 bladen van 60 tpi
  • Buis type
  • Gebruik stad/track
  • Gewicht fabrikant: 845g
  • Referentie: 0101237
Uniek ontwerpDe Race King garandeert een zeer lage rolweerstand gekenmerkt door lage kramp, dus het zal geschikt zijn voor droog / mul en glooiend terrein in xc / marathon gebruik.
Details:
29x2.00 '':
Afmetingen: 29x2.00 ''
ETRTO: 50-622
TPI: 3 vellen van 60 tpi
Tubetype
Gebruik xc / marathon
Fabrikant Gewicht: 700g
Referentie: 0100271
Voordelen :
Prestatiebereik Technologie
Uniek ontwerp

MEER INFORMATIE

Specificaties

Staaf Stijf
TPI N.C.
Oppervlakte Rolwegen
Voorwaarden Droog los (losse grond, zand, grind)

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?