De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Bike7 Clean 5L

Ze zijn er dol op!

Bike7 Clean 5L

Bike7

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Je fiets schoonmaken na elke rit lijkt misschien een saaie taak. Maar met de juiste producten doet u het in een handomdraai, en u zult er zelfs plezier

aan beleven.

Omdat goed onderhoud essentieel is om uw fiets in goede conditie te houden, is Clean speciaal ontwikkeld om het schoonmaken zo makkelijk mogelijk te maken.

En u zult het verschil meteen merken!

Gebruik:

  • Smeer alle bewegende delen met Lubricate, voor optimaal onderhoud van uw fiets.
  • Verwijder los vuil en spoel af met schoon water.


STRAIGHTPULL TECHNOLOGIE
Straightpull verwijst naar rechtgetrokken spaken. Deze technologie maakt een ideale verhouding tussen gewicht en stabiliteit mogelijk. Rechtgetrokken spaken zorgen voor een nauwkeurige uitlijning en optimale spaken, wat resulteert in een stijver en responsiever wiel.

De Aero+ technologie is ontworpen in samenwerking met onze aerodynamische partner Swiss Side om onze nieuwe Endurance wielen, en voornamelijk onze ERC 1100 DICUT, te optimaliseren. Het verwijst naar onze methode om de wielen te optimaliseren door middel van een reeks technieken die tijdens het ontwikkelingsproces worden toegepast. Het doel is het best mogelijke product te garanderen op een gegeven moment van menselijke en technologische evolutie.
De drie fundamentele pijlers van Aero+ zijn: TRAIL, MANIABILITEIT en EFFICIËNTIE.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 5000

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?