De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Silca Secret Chain Blend - Hot Melt Wax 500g
Silca Secret Chain Blend - Hot Melt Wax 500g
Silca Secret Chain Blend - Hot Melt Wax 500g
Silca Secret Chain Blend - Hot Melt Wax 500g

Ze zijn er dol op!

Silca

Silca Secret Chain Blend - Hot Melt Wax 500g

Silca

€ 50,00

Geleverd op 26/06

Op voorraad

€ 50,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Toen we secret chain lube lanceerden, gaf Josh toe dat het uitgangspunt voor dit product een hot wax recept was dat hij jarenlang had gebruikt met pro teams die talloze wereld- en Olympische medailles hadden gewonnen. Het idee achter Secret Chain Lube was om deze technologie naar een smeermiddel te brengen dat niet heet gesmolten hoefde te worden, maar het bleek dat veel van onze klanten al grote fans waren van het heet waxen van kettingen, en de verzoeken stroomden binnen om de SILCA Secret Wax Blend uit te brengen... dus hier is het!

Bestaande uit zeer verfijnde laboratorium-kwaliteit paraffine en een hoge concentratie van 3 specifieke maten van nano-schaal Tungsten disulfide, Secret Chain Blend werkt niet alleen als een smeermiddel, maar eigenlijk om het oppervlak van de ketting te wijzigen, het vullen van alle spleten van het metaal met zeer smerende en slijtvaste wolfraam disulfide deeltjes. Het resultaat is dat kettingen die met Secret Chain Blend en Secret Chain Lube gewaxt zijn, sneller worden na verloop van tijd en na herhaaldelijk waxen. Secret Chain Blend is het enige hete wax smeermiddel met een specifiek afgestemde en compatibele drip wax die gebruikt kan worden om de wax bij te vullen indien nodig, waardoor de duur tussen hete wax toepassingen verlengd wordt en een zo stil mogelijke aandrijflijn gegarandeerd wordt. De combinatie van Secret Chain Blend en Secret Chain Lube kan de levensduur van de ketting en de onderdelen van de aandrijving aanzienlijk verlengen (tot 10x).

Eigenschappen

  • Bespaart tot 8w
  • zakje van 500 g
  • Voelt schoon aan op de ketting
  • Geen PFAS-chemicaliën
  • Haalt tot 25.000 km uit een ketting

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?