De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner 32ml

Ze zijn er dol op!

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner 32ml

Muc-Off

€ 1,59

Richtprijs: € 1,90 (15)

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 1,59

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Dankzij onze ultramoderne Nano Tech formule verwijdert Muc-Off vuil, ongeacht het weer of rijomstandigheden.
Deze klassieke roze Bike Cleaner heeft een ongelooflijke reinigingskracht omdat het revolutionaire Nano Technology bevat die vuil afbreekt tot op microscopisch niveau, terwijl het de delicate lak van je fiets verzorgt.
Omdat we de beste ingrediënten en oppervlakteactieve stoffen gebruiken, is onze Muc-Off formule een goed bewaard bedrijfsgeheim.

Het is de meest effectieve reiniger die er is, en het heeft niet eens die vervelende, gevaarlijke zuren of chemicaliën nodig. In feite is onze perfect roze reiniger biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, CFK's en oplosmiddelen, en het is op basis van alkaline, dus je kunt Cleaning gebruiken zonder je schuldig te voelen. Het is veilig op alle oppervlakken, en het is zelfs compatibel met schijfremschijven en remblokken.

Details

 • Veilig op alle onderdelen en oppervlakken, inclusief koolstofvezel.
 • 100% biologisch afbreekbaar product.
 • Ontworpen zonder oplosmiddelen.
 • Laat het product inwerken en spoel het moeiteloos af.
 • Bevat anti-corrosie product.
 • Nano Tech" extra bescherming.
 • Nano Tech formule reinigt op moleculair niveau.
 • Snelle, effectieve reinigingswerking.
 • Veilig voor het milieu en de gebruiker.
 • Beschadigt afdichtingen, kabels, remblokken of remschijven niet.
 • Inhoud: 32 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 32

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?