De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line Wet Lubricant 120ml
Finish Line Wet Lubricant 120ml

Ze zijn er dol op!

Finish Line Wet Lubricant 120ml

Finish Line

€ 11,99

Richtprijs € 12,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon € 0,50in je spaarpot

Geleverd op 02/08

Op voorraad

€ 11,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Nat smeermiddel wordt over het algemeen aanbevolen voor extreme omstandigheden. Geformuleerd met synthetische oliën met een hoge viscositeit, waterafstotende polymeren en geavanceerde antislijtage additieven. Wet Lube is Finish Line's meest krachtige, duurzame en waterbestendige smeermiddel. Wet Lube zit op water en blijft op water zitten voor een maximale soepelheid van de transmissie, een extreem stille rit en ultieme roestbescherming in de zwaarste omstandigheden.

Als u Wet Lube gebruikt voor off-roadgebruik of in een droog klimaat, zorg er dan voor dat u het overtollige van de onderdelen veegt om het aantrekken van vuil te minimaliseren. Sinds 1994, toen Wet Lube voor het eerst werd geïntroduceerd, is het het voorkeurssmeermiddel geworden van veel professionele on-road- en off-roadteams over de hele wereld.

Gebruik Wet Lube als je veel en lang rijdt. Bewezen prestaties voor ritten van meer dan 100 mijl, modderige off-roadomstandigheden, lange ritten in de regen en mistige kustklimaten met zoute lucht. Een zwaarder, nat smeermiddel dat iets meer aandacht vraagt voor een schone aandrijflijn, maar de ultieme smering en bescherming biedt.

Details

  • Inhoud: 120 ml.

 

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 120
Pays de Fabrication USA

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?