De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line e-Bike Smeermiddel 120ml

Ze zijn er dol op!

Finish Line e-Bike Smeermiddel 120ml

Finish Line

€ 9,99

Richtprijs: € 14,95 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Elektrische fietsen stellen hoge eisen aan hun transmissie, waardoor ze verschillen van conventionele fietsen. Om aan deze eisen te voldoen, heeft Finish Line een smeermiddel ontwikkeld speciaal voor e-bikes.

Door gebruik te maken van de nieuwste smeringstechnologie en specificaties van e-bikefabrikanten, heeft Finish Line een uniek smeermiddel ontwikkeld dat ervoor zorgt dat e-bikes blijven rijden en presteren als nieuw.

Finish Line e-Bike Chain Lube™ is speciaal geformuleerd voor het smeren van elektrisch ondersteunde transmissies die worden blootgesteld aan hoge drukken en koppels. De meeste mid-drive e-bike systemen voegen tot 250 extra watt toe aan de input van de berijder, en sommige performance modellen kunnen tot 350 watt toevoegen. Dit constant hoge vermogen betekent dat kettingen veel meer slijtage ondervinden.

Bij de ontwikkeling van onze e-Bike Chain Lube™ was ons doel om een smeermiddel te maken dat niet alleen bestand zou zijn tegen het hoge koppel dat hoort bij elektrische aandrijvingen, maar ook lange smeerintervallen zou bieden, vuil zou verwijderen, vroegtijdige slijtage zou voorkomen en superieure bescherming tegen roest en corrosie zou bieden. Finish Line's e-Bike Chain Lube™ voldoet op alle fronten met zijn semi-droge formule en exclusieve mix van hogedruk en anti-corrosie additieven.

Details

  • Inhoud: 120 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 120

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?