De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line Super Bike Wash 3.77L

Ze zijn er dol op!

Finish Line Super Bike Wash 3.77L

Finish Line

€ 23,99

Richtprijs: € 32,95 (15)

Levering vanaf dinsdag

Laatste op voorraad!

€ 23,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Gebruik Super Bike Wash™ om snel vuil, klei, straatvuil, kettingvuil, voedingsresten en wintervuil van alle oppervlakken van je fiets te verwijderen met weinig of geen wrijving. Super Bike Wash™ maakt gebruik van geavanceerde milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die samenwerken om een high-speed reinigingssysteem te creëren. Super Bike Wash™ is niet giftig en voldoet aan de hoogste normen voor biologische afbreekbaarheid. Het kan veilig binnen en buiten gebruikt worden.

Super Bike Wash™ kan op twee manieren gebruikt worden: spuiten en vegen, of spuiten en stralen. Het is krachtig genoeg om oppervlaktevuil van de aandrijflijn te verwijderen en veilig genoeg om al het vuil te verwijderen dat zich ophoopt op het frame, zadel, remmen en stuurlint.

Veilig op

koolstofvezel, titanium, aluminium, staal en blanke coatings

Details

  • Aanbeveling : Gebruik Super Bike Wash™ om de twee of drie ritten om je fiets er als nieuw uit te laten zien en verontreinigingen te verwijderen die langzaam maar zeker het uiterlijk en de prestaties van een fiets beginnen aan te tasten.
  • Inhoud: 3770 ml.

 

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 3750

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?