De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line Max Suspension Aerosol 350ml Vorkvet

Ze zijn er dol op!

Finish Line Max Suspension Aerosol 350ml Vorkvet

Finish Line

€ 11,99

Richtprijs: € 14,95 (15)

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 11,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Na verloop van tijd kunnen de vorkpoten uitdrogen en minder responsief worden. Dit kan leiden tot een verlies aan veerweg, een trage terugvering en de vork die erg stijf aanvoelt over hobbels. Wanneer dit gebeurt, zal een snelle hoeveelheid Max™ Suspension Spray de prestaties van je vork onmiddellijk verbeteren.

Max™ Suspension Spray is geformuleerd met niet-klevende keramische technologie om wrijving tegen te gaan, afdichtingen, O-ringen en andere rubberen onderdelen te verzorgen en te beschermen. Max verbetert de oppervlakteslip van elke vork, zelfs van gecoate vorken!

Gebruik Max op oude vorken om ze weer tot leven te brengen of gebruik Max om nieuwe vorken in te rijden en hun prestaties te optimaliseren. Omdat Max de wrijving vermindert, lopen vorken soepeler en stiller. Kleine oneffenheden worden direct geabsorbeerd en de respons op grote schokken wordt aanzienlijk verbeterd.

Max™ Suspension Spray houdt je motorfiets in raceklare conditie.

Details

  • Spuitbus formaat.
  • Inhoud: 350 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 350

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?