De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line e-Bike Cleaner 414ml

Ze zijn er dol op!

Finish Line e-Bike Cleaner 414ml

Finish Line

€ 9,99

Richtprijs: € 14,95 (15)

Levering vanaf woensdag

Nog maar 5 op voorraad!

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Elektrische fiets specifieke reiniger van Finish Line! Het is eindelijk beschikbaar, zo veel gevraagd, hier is de e-Bike Cleaner, het mengsel is specifiek om uw elektrische fiets als nieuw te houden, zonder de componenten te beschadigen.
De formule zal de elektrische componenten, zoals bijvoorbeeld het deel met de batterij en de motor, houden en zal ze beschermen tegen de externe elementen.
De reiniging zal effectief en beschermend zijn, precies wat nodig is!

Hoe werkt het?

Wanneer u op uw e-bike rijdt, is het sterk aanbevolen om deze na elke rit te wassen. Deze e-Bike Cleaner past bij dit min of meer intensieve gebruik. Het kan worden gebruikt op elektrische contacten, zoals de batterij, zonder het systeem te doorboren. De formule werkt als een schuim en zonder water, dus geen risico op beschadiging van dure onderdelen!

Het reinigt de volgende oppervlakken: Aluminium, staal, titanium, koolstofvezel en matte afwerking.

Details

  • Gebruik zonder water
  • Fles onder druk
  • Inhoud: 414ml
  • Gewicht: 397g

Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Drukcontainer: kan barsten onder hitte. Niet op open vuur of een andere ontstekingsbron spuiten. Buiten bereik van kinderen houden.

Gevaarlijk, gebruiksvoorwaarden in acht nemen.

Drukcontainer: kan barsten onder hitte. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet op open vuur of een andere ontstekingsbron spuiten. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C. Buiten bereik van kinderen houden.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 414

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?