De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
MUC-OFF CHAIN CLEANER Kettingreiniger 400ml
MUC-OFF CHAIN CLEANER Kettingreiniger 400ml
MUC-OFF CHAIN CLEANER Kettingreiniger 400ml
MUC-OFF CHAIN CLEANER Kettingreiniger 400ml

Ze zijn er dol op!

MUC-OFF CHAIN CLEANER Kettingreiniger 400ml

Muc-Off

€ 9,99

Richtprijs: € 10,99 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.40€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Muc-Off Kettingreiniger is een van de meest effectieve producten op de markt. het verwijdert snel en eenvoudig alle modder en vuil dat zich tijdens uw mountainbike- of roadtrips heeft opgehoopt en stelt u in staat uw versnellingsbak zonder beperkingen opnieuw te smeren.

- 100% biologisch afbreekbare formule
- Verwijdert alle soorten vet, olie en vuil om uw ketting grondig te reinigen
- Inhoud 400 ml

Info: Let op: dit artikel kan niet naar DOM TOM worden verzonden vanwege de onverenigbaarheid met luchttransport!
 

Gevaarlijk, respecteer de gebruiksvoorwaarden.

flame


Uiterst ontvlambare aërosol. Houder onder druk: kan barsten bij verwarming. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en alle ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten op een open vlam of een andere ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Buiten bereik van kinderen bewaren.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 400

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?