De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Mariposa Caffelatex Lekpreventie 250ml
Mariposa Caffelatex Lekpreventie 250ml

Ze zijn er dol op!

Mariposa Caffelatex Lekpreventie 250ml

Effetto Mariposa

€ 13,99

Richtprijs: € 17,00 (15)

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 13,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Caffelatex

is

een innovatieve preventieve vloeistof

die

werkt voor weg en MTB, in tubes, tubeless en tubulars. Dankzij de toevoeging van microscopische silicaatdeeltjes beweegt de Caffelatex naar de perforaties toe. Dit geeft de preventieve vloeistof de tijd om het lek te repareren. Deze deeltjes zijn niet macroscopisch (bijv. vlokken van 150-300 micron) maar microscopisch, met een diameter van minder dan twee micron.
Lekreparaties gaan ongelooflijk snel bij dunne, lichte banden

. Het

eerste voordeel van Caffelatex ten opzichte van andere preventieve vloeistoffen op basis van latex is het "schuimende" gedrag. Wanneer de wielen draaien, worden conventionele producten tegen de buitenwand van de band gespoten, terwijl Caffelatex in schuim verandert. Het vult de interne holtes van de band. Dit maakt ons preventieve product veel doeltreffender tegen laterale perforaties. Na vijftien minuten stoppen keert de Caffelatex terug naar zijn vloeibare toestand.

Details

  • Bevat geen ammoniak of agressieve chemicaliën
  • Perfecte combinatie van duurzaamheid en reparatie-efficiëntie
  • Verandert in schuim zodra het wordt geschud, verspreidt zich goed in de band, veroorzaakt geen onbalans.
  • Met succes gebruikt door professionals in het veldrijden, wegfietsen en mountainbiken. Werkt voor iedereen, van beginners tot professionals!
  • Inhoud 250ml

De afdichtende werking maakt het product ideaal voor mountainbiken en weggebruik met tubeless, klassieke of tubulaire banden. Caffelatex repareert gaten tot 5mm (MTB tubeless) en 3mm (road tubeless).

Gebruiks- en opslagtemperaturen:

Van zeer koud tot zeer warm, het gebruiksbereik overtreft ruimschoots die van de eerste generatie preventieve middelen (gebruik: -20/+50°C ~ opslag: -15/+30°C)

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 250

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?