De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Preventieve activator Effetto Mariposa ZOT! Nano
Preventieve activator Effetto Mariposa ZOT! Nano
Preventieve activator Effetto Mariposa ZOT! Nano

Ze zijn er dol op!

Preventieve activator Effetto Mariposa ZOT! Nano

Effetto Mariposa

€ 10,99

Richtprijs: € 14,90 (15)

Levering vanaf vrijdag

Op voorraad

€ 10,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De ZOT! Nano

katalysator

werkt in contact met het Caffelatex preventiemiddel, het is nuttig wanneer het preventiemiddel niet werkt wanneer de snede te belangrijk is.

Details

  • Polymerisatiekatalysator voor Caffelatex.
  • Maakt reparatie van grote gaten mogelijk (tot 10 mm)
  • Werkt ook voor tubes.
  • Compatibel met tubeless weg- en mountainbikebanden, binnenbanden en tubulars.
  • Capaciteit : flesje van 10ml
  • Referentie : EMCHCLZOT10

Geleverd met

  • Flessenhoudersteun.

Gebruiksaanwijzing :

1. De Caffelatex moet nog vloeibaar zijn in de band. De ZOT! zelf kan niet afdichten, het versnelt alleen de polymerisatie van de Caffelatex.
2. De ZOT! werkt ook met tubes in banden of tubulars, maar het is gemakkelijker om met tubeless banden te werken.
3. Buizen zonder buizen (bv. Tufo) geven betere resultaten.
4. Steek de punt van de ZOT! fles in de perforatie, de Caffelatex stolt onmiddellijk.BELANGRIJK: Alleen ZOT! in de band gieten werkt niet. Voor een maximaal resultaat injecteert u de ZOT! direct in het midden van de punctie met de naald om de Caffelatex te polymeriseren.

Gevaarlijk, respecteer de gebruiksvoorwaarden.

attention

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 10

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?