It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Jetboil

Jetboil JETPOWER 100gr gaspatroon

Jetboil

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


73% isobutaan, 25% propaan, 2% butaan.
Voor maximaal rendement en minimaal verbruik maakt ons hoogwaardige propaan/isobutaan gebruik bij elke temperatuur en druk

mogelijk.

EN 417 norm, compatibel met andere schroefsysteemkachels.

Het gas

dat

Isobutaan

verwarmt

is

een gas met een hoge calorische waarde. Het is dus het gas dat tijdens de verbranding voor de warmte zorgt. Naast deze functie behoudt het een constante druk en prestaties tot -12°C.

Het gas dat het koude

Propaan

weerstaat

, is geschikt voor gebruik in zeer koude omstandigheden (tot -42°C).
Het garandeert ook een hoge druk in de JetPower-patroon, wat een essentiële factor is voor de prestaties

.

Het gas dat

Butaan

vult

, heeft

goede warmte-invoereigenschappen boven -0,5°C. Hoewel het onder deze temperatuur bevriest, wordt het vaak in grote hoeveelheden gebruikt omdat het goedkoop is.
JetBoil heeft ervoor gekozen het in zeer kleine hoeveelheden te gebruiken ten gunste van isobutaan om de prestaties van de kachels in de koudste omstandigheden te handhaven. De 2% aanwezig in JetPower is niet voldoende om de efficiëntie te verstoren, zelfs onder -0,5°C.

Gebruik in alle seizoenen, zelfs in extreme omstandigheden.

Details

  • Gascapaciteit: 100 g
  • Capaciteit: 12 liter kokend water
  • Afmetingen: Ø 11 cm x 10 cm
  • Gewicht : 380 g.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?