De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Pride Racing Air PRO Plaat Zwart Chroom

Ze zijn er dol op!

Pride Racing Air PRO Plaat Zwart Chroom

Pride Racing

€ 33,95

Levering vanaf maandag

Op voorraad

€ 33,95

Verkocht door Frenchys Distribution

Partner rating

5/5

(113)

Omschrijving

Met grafische inspiraties afkomstig van motorcross of automotive, is de 3D Pride Racing plaat zeker de meest "agressieve" plaat op het circuit.
Het ongewone aero-ontwerp geeft uw fiets een unieke uitstraling. De 4 geklonken klittenbandsluitingen zorgen ervoor dat de plaat in alle omstandigheden op zijn plaats blijft.
Verkrijgbaar in 9 kleuren waaronder een unieke chromen versie in 4 afwerkingen Chroom / Chroom Blauw / Chroom Rood en Zwart Chroom.
Wordt geleverd met originele gele achtergrond, maar andere kleuren plaatachtergrond zijn apart verkrijgbaar. De Pride Racing-plaat voldoet aan de UCI-voorschriften.

Details
  • Nylon samenstelling
  • Sluiting door 4 klittenbanden
  • Compatibel met de meeste sturen op de markt (Pro-maat compatibel met sturen ≤ 6")
  • Geleverd met gele achtergrond
  • UCI goedgekeurd
  • Hier verkrijgbaar in 4 chroomafwerkingen: Chroom / Chroom Blauw / Chroom Rood / Zwart Chroom
  • 130 g

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?