De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Zefal ZL Tower 80 Spiegel
Zefal ZL Tower 80 Spiegel
Zefal ZL Tower 80 Spiegel

Ze zijn er dol op!

Zefal ZL Tower 80 Spiegel

Zefal

€ 22,99

Richtprijs € 27,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.50€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 5 op voorraad!

€ 22,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Ontworpen voor eBikes en stadsfietsen, De ZL Tower 80

is een stuurspiegel met een extra grote spiegel van 80 cm2 die een zeer groot gezichtsveld biedt. Een tralieligger met anti-vibratie eigenschappen verbindt de spiegel met het stuur en verhoogt de stabiliteit van de spiegel. De convexe spiegel kan in de gewenste hoek worden gezet om een zeer goed zicht te garanderen. Omkeerbaar, kan het worden geplaatst op de rechter-of linkerkant van het stuur.

Belangrijkste kenmerken

  • Stabiele en stijve montage :Goede stijfheid dankzij het met glasvezel versterkte polyamide materiaal. De spiegel blijft stabiel en beweegt niet tijdens het rijden.
  • Solide spiegel: De spiegels zijn gemaakt van onbreekbaar ABS chroom en hebben dus geen risico om te breken bij een val.
  • Omkeerbaar: Kan aan beide kanten van het stuur worden bevestigd.
  • Extra grote spiegel: Zeer goede zichtbaarheid.

Détails

  • Gewicht: 103 g
  • Materiaal: Glasvezel versterkt composiet en verchroomde ABS spiegel
  • Montage: Universele bar-end montage (links en rechts) 16 mm - 22 mm / 0.6" - 0.9"
  • Oriëntatie: Volledig instelbaar
  • Spiegel: Convex
  • Grootte van de spiegel : 80 cm²

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?