De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
sale
Unisex riem Lagoped Lagobelt geel

Ze zijn er dol op!

Unisex riem Lagoped Lagobelt geel

Lagoped

€ 29,99

- 14 %

Alltricks Prijs € 35,00 (2)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.60€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 29,99 Alltricks Prijs € 35,00 (2)

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Geüpcycled in Frankrijk voor een kleurrijke riem die je overal mee naartoe kunt nemen.

Je herk

ent

de LAGOBELT riem aan

  • de mooie kleuren en strepen
  • zijn robuustheid dankzij het gebruik van gerecycled polyamide
  • de volledig geüpcyclede samenstelling: hier zijn de riem en de gesp afkomstig van slapende voorraad

DETAILS

  • Gemakkelijk te gebruiken centrale gespsluiting en -verstelling
  • Eén maat voor iedereen
  • Geweven logo op voorkant
  • Gewicht: 130g

SAMENSTELLING

  • De band komt uit slapende voorraad. Het is geweven in Frankrijk. Lagoped vraagt de fabrikant regelmatig om zijn onverkochte voorraad om die te kunnen aanspreken.
  • Vervaardigd in Slowakije

ONDERHOUDSINSTRUCTIES :

  • Om je LAGOBELT riem te onderhouden, raden we je aan hem met de hand te wassen met een gewoon wasmiddel (niet te veel, en als het milieuvriendelijk is, des te beter!). Daarna in de open lucht laten drogen.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?