De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Strap on Screw Bottle Cage Granite Design Portaledge XE Extension Black
Strap on Screw Bottle Cage Granite Design Portaledge XE Extension Black
Strap on Screw Bottle Cage Granite Design Portaledge XE Extension Black
Strap on Screw Bottle Cage Granite Design Portaledge XE Extension Black

Ze zijn er dol op!

Strap on Screw Bottle Cage Granite Design Portaledge XE Extension Black

Granite Design

€ 24,95

premium moneybox icon

premium plus icon 0.50€in je spaarpot

Geleverd op 28/06

Op voorraad

€ 24,95

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Portaledge XE verandert uw ongebruikte bidonhouders in een lichtgewicht, rotsvaste, en comfortabele schuilplaats voor uw benodigdheden. Met ruimte voor een binnenband, CO2 patroon en bandenwisselaar, zorgt het ervoor dat je nooit gestrand achterblijft op de trails.

Details

  • De Portaledge XE weegt slechts 50 gram, wat betekent dat hij je niet zal vertragen.
  • Met ruimte voor een binnenband, een CO2 patroon en bandenwisselaars, garandeert het dat je nooit gestrand zal zijn op de piste.
  • Schroef de plaat op zijn plaats en gebruik de riem om je benodigdheden snel en gemakkelijk op je frame op te bergen.
  • Bestaat uit een bestendige plaat in AL6061-legering en een 30 mm lange, met siliconen beklede klittenband.
  • Past op de standaard montagegaten voor bidonhouders van fietsen.
  • Gemakkelijk te monteren en te demonteren met een inbussleutel.
  • Afmeting: 186 x 54 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Pays de Fabrication Taiwan

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?