De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Tubolito X Tubo City Tour Binnenband 700c Presta 42 mm Ventiel
Tubolito X Tubo City Tour Binnenband 700c Presta 42 mm Ventiel
Tubolito X Tubo City Tour Binnenband 700c Presta 42 mm Ventiel

Ze zijn er dol op!

Tubolito X Tubo City Tour Binnenband 700c Presta 42 mm Ventiel

Tubolito

Gelieve te kiezen

Section

30 - 50

Levering vanaf dinsdag

€ 21,99

€ 21,99

Richtprijs € 27,50 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.40€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 21,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Bij de ontwikkeling van de X-Tubo technologie had Tubolito een duidelijk en ambitieus doel voor ogen: het produceren van een fiets binnenband die niet lek kan.

Daarom hebben ze binnenbanden van verschillende materialen gemaakt en met verschillende methodes geproduceerd. Deze prototypes werden aan verschillende tests onderworpen. Hun benadering was om tests uit te voeren die het dagelijks gebruik weerspiegelen. Zo kan men bijvoorbeeld rijden op doornen, stukken gebroken glas en zelfs op een exclusief ontwikkelde oprijplaat voorzien van een spijker. Stap voor stap kwam Tubolito dichter bij hun doel tot ze een product vonden dat aan hun hoge verwachtingen voldeed: lekrijden tot het verleden laten behoren. Deze belofte wordt ondersteund door een wereldprimeur: een garantie van één jaar voor alle types van lekrijden. Dankzij zijn grote robuustheid vermindert de X-Tubo-City / Tour de behoefte aan onderhoud en zorgt hij voor zorgeloos rijden.

Details
  • Ventiel : Presta 42 mm
  • Wielmaat : 700c
  • Gewicht : N.C
  • Doorsnede : 30 - 50

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?