De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC VT-S28 700mm Presta 48mm Binnenband

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC VT-S28 700mm Presta 48mm Binnenband

XLC

Gelieve te kiezen

Section

18 - 28

Levering vanaf dinsdag

€ 5,60

€ 5,60

Richtprijs € 7,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.10€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 4 op voorraad!

€ 5,60

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Deze veelzijdige binnenband van XLC is speciaal ontworpen voor 28" wielen, ook bekend als 700c wielen, en is een geweldige vervanging voor je racefiets binnenbanden.
28" of 700c wielen zijn de meest voorkomende wielen op weg- en racefietsen.
Deze VT-S28

binnenband van XLC is verkrijgbaar in drie ventiellengte opties, 33, 48 en 60mm.


Hoe langer het ventiel, hoe groter de wieldiepte die u met de binnenband kunt gebruiken.
Het kan worden gekocht voor de volgende bandbreedtes: 700x18/28C en 18/28-622/630.
Het wordt geleverd met een Presta ventiel.
Deze types ventielen worden het meest gebruikt voor hogedruk binnenbanden voor op de weg en kunnen worden opgepompt met de meeste gewone bandenpompen.

Details

Afmetingen ETRTO Klep
700c x 18-28 28/47-622/630 Presta 48 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Pays de Fabrication Chine

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?