De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Michelin Protek Max C4 27,5'' Presta 48 mm binnenband
Michelin Protek Max C4 27,5'' Presta 48 mm binnenband
Michelin Protek Max C4 27,5'' Presta 48 mm binnenband
Michelin Protek Max C4 27,5'' Presta 48 mm binnenband

Ze zijn er dol op!

Michelin Protek Max C4 27,5'' Presta 48 mm binnenband

Michelin

Gelieve te kiezen

Section

1.85 - 2.40

€ 9,99

Levering vanaf woensdag

€ 9,99

Levering vanaf woensdag

Nog maar 5 op voorraad!

€ 9,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Een vierkante binnenband met hobbels, het is de hele aanpak van de binnenband die net opnieuw is bedacht. Om dit te bereiken heeft Michelin drie technologieën toegepast:

Een hobbelig ontwerp
In tegenstelling tot een klassieke binnenband die reageert als een ballon die wordt doorgeprikt, vermindert het perforaties. De combinatie van deze eigenschap met de voorafgaande injectie van een zelfdichtende vloeistof gaat de verschrikkingen van perforatie doeltreffend tegen.

Een vierkante doorsnede
Deze zorgt voor een optimale klemming op de velg en elimineert het verschijnsel van verdraaiing, wat de

installatie

vergemakkelijkt

Details:

  • Ultieme lekbestendigheid.
  • Revolutionair anti-prik ontwerp.
  • Gemakkelijk te monteren.
  • Verwijderbaar omhulsel.
  • Preventieve vloeistof binnenin.
  • Uitstekend onderhoud van de druk
  • Wielmaat: 27,5".
  • Klep: Presta 48 mm.
Afmetingen ETRTO Gewicht Referentie EAN
27.5 x 1.85 - 2.40" 47/61-584 355 g 856059 3528708560598

MEER INFORMATIE

Specificaties

Type ventiel Presta 48 mm

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?