De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Pirelli P Zero SmarTube Evo 700 mm Presta 60 mm binnenband

Ze zijn er dol op!

Pirelli P Zero SmarTube Evo 700 mm Presta 60 mm binnenband

Pirelli

Gelieve te kiezen

Section

25 - 28

Levering vanaf dinsdag

€ 22,99

€ 22,99

Richtprijs € 34,90 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 22,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De P Zero™ SmarTube Evo is Pirelli's nieuwste innovatie in de wereld van binnenbanden, gericht op het verbeteren van de prestaties van het moderne fietsen. Het is het resultaat van onze ontwikkeling van World Tour-binnenbanden, die nu beschikbaar zijn voor dagelijks gebruik.
Gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU), bespaart dit tot 70% van het gewicht van gewone butyl binnenbanden en bijna 50% van de ruimte, terwijl het een sterkere grondstof is dan butyl.
De P Zero™ SmarTube Evo Zero™ rolt 5% sneller dan een standaard SmarTube, waardoor je sneller kunt accelereren en klimmen op de fiets terwijl je rijgedrag verbetert.
De P Zero™ SmarTube Evo heeft een Presta ventiel, verkrijgbaar in een volledig assortiment ventielhoogtes om op alle velgen te passen.

De P Zero™ SmarTube Evo weegt tot 70% minder dan een standaard butyl binnenband en is ook sterker.
Met een

verbetering van 5% in rijgedrag verbetert de P Zero™ SmarTube Evo de snelheid en het rijgedrag van je fiets, zowel in de bergen als op het vlakke.

De P Zero™ SmarTube Evo maakt 50% van je ruimte vrij, terwijl het een sterkere grondstof is dan butyl

Details:

  • Wielmaat: 700c.
  • Gebruik: Weg.
  • 70% lichter dan een butyl binnenband.
  • Materiaal: Thermoplastisch polyurethaan.
  • Ventiel: Presta 60 mm.
Afmetingen ETRTO Referentie EAN
700 x 25-28 40 g 4361000 8019227436105

MEER INFORMATIE

Specificaties

Pays de Fabrication Autriche

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?