De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Milkit Tubeless ventielen 55mm
Milkit Tubeless ventielen 55mm

Ze zijn er dol op!

Milkit Tubeless ventielen 55mm

Milkit

€ 33,99

Richtprijs: € 41,95 (15)

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 33,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Milkit ventielen zijn anders dan alle andere traditionele tubeless ventielen, het ontwerp maakt de montage en controle van de preventieve hoeveelheid mogelijk zonder de band te demonteren.

De gepatenteerde milKit presta fietsventielen zijn gemaakt in Duitsland van een hoge kwaliteit geanodiseerde aluminium legering en hoogwaardig rubber voor slimme kleppen.

milKit ventielen kunnen worden gebruikt met de meeste afdichtmiddelen, maar wij adviseren het milKit afdichtmiddel Dit is speciaal ontwikkeld voor de beste resultaten met deze kleppen.

Product highlights
  • Eenvoudig te gebruiken: steek het preventief door het ventiel - de band blijft opgepompt, zelfs zonder de schaal
  • Snel: het is niet nodig de banden te demonteren om het preventieniveau te controleren
  • Schoon: De banden worden droog gemonteerd en het ontwerp van het ventiel voorkomt dat de schaal verstopt raakt

Details
  • 2x milKit 55 mm ventielen
  • 1x klepkerngereedschap
  • 2x milKit velgstickers
  • Bestelnummer: MKDV5

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?