De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
SPANK velg SPIKE RACE 33 26'' Zwart

Ze zijn er dol op!

SPANK velg SPIKE RACE 33 26'' Zwart

Spank

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Nu kun je tractie en stabiliteit aan je fiets toevoegen zonder aan snelheid in te boeten. SPANK Industries is al lange tijd leider in de ontwikkeling van brede velg technologie. De SPIKE Race 33 velg is de evolutie van SPANK's beruchte SPIKE Race velg line-up. Met een 28mm binnen profiel, combineert de SPIKE Race 33 de brede stance van zijn voorganger de SPIKE 35 EVO, met het lichte gewicht van SPANK's legendarische Race 28.

De Race 33 is ontworpen om bandenspreiding te optimaliseren over een breder scala van bandenopties, zonder squaring off bandprofielen, waardoor het ideaal is voor iedereen die behoefte heeft aan verbeterde tractie en stabiliteit zonder afbreuk te doen aan snelheid op het circuit. Robuuste Dynamal legering constructie in combinatie met SPANK's veelgeprezen OohBah™ velgontwerp, maken de SPIKE Race 33 een van de sterkste alloy hoepels op de markt. Uitgerust met SPANK's gepatenteerde Bead Bite™ anti-burp tubeless systeem, biedt de SPIKE Race 33 ongeëvenaarde bandzekerheid en prestaties met of zonder tubes.


Details :


 • Bead Bite™, OohBah™, Dynamal Alloy
 • Materiaal: MGR Dynamal-legering
 • Afmetingen (in.) : 26"
 • Gewicht (g):±480 (26")
 • Aantal gaten : 32H
 • Binnen / Buiten Breedte : 28 / 33
 • Ventiel : Presta
 • Tubeless : Geschikt voor tubeless
 • Afwerking : Shotpeen geanodiseerd, laser logo's
 • ERD (mm++):529 (26")
 • ETRTO (mm):559x28 (26")
 • Discipline :Race / Freeride

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?