De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Shelter Off-Road plakbescherming (1,2mmx54mmx1m)

Shelter Off-Road plakbescherming (1,2mmx54mmx1m)

Effetto Mariposa

€ 24,99

Richtprijs: € 35,90 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 24,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Shelter Off-Road beschermingstape is een visco-elastisch composiet. Het beschermt koolstof en metalen onderdelen tegen schokken en krassen. Shelter Off-Road

beschermt tegen schokken, absorbeert energie in zijn structuur, is bestand tegen schuren en oplosmiddelen, vergeelt niet en creëert een semi-structurele binding met de ondergrond waarop het wordt aangebracht. Normaal wassen beschadigt het niet, maar het kan indien nodig verwijderd worden zonder de lak te beschadigen.

Details

 • Beschermt tegen krassen en stoten
 • Gemakkelijk te installeren
 • Zeer licht
 • Hecht goed op afgeronde oppervlakken
 • Vergeelt niet na verloop van tijd
 • Visco-elastisch gedrag vermindert trillingen
 • De Shelter is UV-bestendig, vergeelt niet na verloop van tijd en beschermt ook de verf onder de beschermende tape.
 • De Shelter Off-Road roller, aanbevolen voor liefhebbers, winkels en teams.
 • Dikte van 1,2mm. Breedte 54mm, lengte 1 meter.
 • Referentie : EMCHSHR1MOR

Advies voor gebruik:

 • 1.Nadat u de kabels, de mantel en eventuele obstakels hebt verwijderd, reinigt u het oppervlak waar u de Shelter wilt plaatsen met alcohol en een schone doek. Reinig daarna de sporen van droge alcohol met een schone doek.
 • 2.Neem een voorgesneden Shelter-element of knip een stuk op maat, verwijder het beschermpapier niet.
 • 3. Dit papier beschermt het klevende gedeelte van onze beschermende tape (Raak het klevende gedeelte niet aan met uw vingers).
 • 4. Leg de beschermende tape op de te beschermen gebieden door er met uw vingers krachtig op te drukken.
 • 5. Zodra de beschermende tape is aangebracht, verwijdert u geleidelijk het beschermpapier uit het midden. Beweeg naar de uiteinden en oefen een constante en stevige druk uit.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?