De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Ontmoet onze Alltricks atleten & influencers

ambassadeur

Onze betrokkenheid

Bij Alltricks gaat het niet alleen om de uitrusting en de gadgets, maar om de mensen, de verhalen, en de passies die ons voortdrijven. Onze familie van atleten en influencers vertegenwoordigt de ware beleving van avontuur en het meedogenloze streven naar uitmuntendheid.
Van de steile paden tot de stedelijke landschappen, ze inspireren ons met hun toewijding, vastberadenheid en het pure plezier dat ze vinden in hun sport. Elke zweetdruppel, elke overwonnen kilometer en elke verlegde grens is een bewijs van waar wij voor staan. Samen vormen we een gemeenschap die verbonden is door de liefde voor het buitenleven en moedigen we iedereen aan om op ontdekkingstocht te gaan, groots te dromen en het avontuur te beleven dat ze zich al die tijd hebben voorgesteld.

Ons Internationale Dreamteam

Wil je deel uitmaken van het Alltricks Dreamteam?

Wat wij bieden

Een product als geschenk in overleg met het Alltricks team

Alltricks merkkleding

Visibiliteit op onze Alltricks website met jouw eigen speciale pagina

Een samenwerking voor langere termijn met Alltricks, bedoeld om te groeien en om nieuwe projecten te realiseren

Maak deel uit van een multi-sport gemeenschap

Jouw missie

Mission ambassadeur Alltricks

De waarden van Alltricks overbrengen

Maak foto- en/of videocontent voor je socials

Je gebruikt vaak jouw Instagram-account (Posts, Stories, Reels, enz.)

Neem deel aan evenementen georganiseerd door Alltricks

Als Alltricks-atleet verwachten we dat je trots bent op het Alltricks-avontuur: een gepassioneerde atleet die de sport liefheeft, deelt en leeft.

Voorwaarden

Alltricks ambassadeur

• Je beschikt over goede productkennis van het materiaal dat je gebruikt
• Je vindt het leuk om je passie voor sport te delen op social media
• Je hebt minstens 10.000 volgers
• Bonus: je houdt ervan om originele foto- en videocontent te creëren rond jouw sport!

Nog maar één ding te doen: meld je snel aan!

Klaar om samen te werken? Meld je aan voor Team Alltricks!

Het Alltricks team neemt contact met je op als je profiel is geselecteerd en kan je om meer informatie vragen. Wie weet tot snel en wij kijken uit om met je samen te werken!

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?