De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Club Partnership Programma

Bij Alltricks, is fietsen toegankelijk maken voor iedereen het allerbelangrijkste. Fietsen kan een dure hobby zijn, daarom heeft Alltricks.nl het Club Partnership Programma gestart om clubleden de mogelijkheid te bieden het hele jaar door artikelen op onze website tegen gereduceerde prijzen te kopen. Of je nu in een club of een vereniging zit – wielrennen, MTB, BMX of Triathlon – of je nu veel of weinig leden hebt, ons programma staat open voor iedereen.

Wat zijn de voordelen van ons programma ?

Voor leden van jullie club :

 • 5% extra korting op de hele Alltricks catalogus vanaf een bestelling van €1 (uitsluitend voor artikelen niet in de uitverkoop en verstuurd door Alltricks)
 • 10% korting (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen) op textiel merken LeBram, gereedschap en uitrusting van NEATT, loopfietsen Scamp en fietsen van het merk Bicyklet
 • Speciale aanbiedingen tot en met 15% korting op fietsen (op aanvraag offerte)

Voor jullie Club :

 • Vanaf een bepaald bedrag, 1 tot 3% aftrek van omzet verkregen door jullie clubleden. Uitbetaald in cadeaubonnen en geldig op de hele Alltricks catalogus (uitsluitend voor artikelen buiten de uitverkoop, verkocht en verzonden door Alltricks)
 • Back-office toegang voor het beheer van het Alltricks club account (maakt het mogelijk de lijst van begunstigde leden te beheren en de prestaties van de club te volgen).

Ben jij een Alltricks klant, aangesloten bij een club, en heb jij interesse?

Stuur een mail naar contact@alltricks.nl
Ons team zal contact met je opnemen zodat jullie club lid kan worden van ons programma.

Ik wil graag deelnemen aan dit programma club Alltricks

Alltricks Verbintenissen

Logistique Alltricks

Optimale Logistiek :

 • Bestelling voor 15 uur : Je pakket vertrekt dezelfde dag nog uit onze magazijnen (voor alle artikelen die op voorraad zijn).
 • Gratis levering vanaf €99 voor alle artikelen die verkocht en verzonden worden door Alltricks
 • Levering van gemonteerde fietsen, klaar om te rijden

Beste keuze tegen een scherpe prijs :

 • 450 000 artikelen thuisgebracht binnen 72 uur !
 • Al onze artikelen online zijn beschikbaar, indien anders aangegeven
 • Gegarandeerd de laagste prijzen voor alle artikelen die verkocht en geleverd worden door Alltricks
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?