De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Partner Verkopers van Alltricks

Wat is een partner verkoper?

Om zijn gebruikelijke aanbod te vervolledigen, heeft Alltricks speciaal voor jou een partnerschap met professionele verkopers opgezet. Deze professionele partnerverkopers zijn geselecteerd voor hun betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Wij hebben ze gegroepeerd onder de naam "Partner-verkopers". Wij brengen je graag in contact met deze partnerverkopers en bieden je een nog ruimere keuze aan artikels om aan al je sportwensen te voldoen!

Tip

Hoe weet je of een product wordt verkocht door een Partner?

Je kunt de producten van 'Partner verkopers' gemakkelijk vinden door de vermelding 'Verkocht en verzonden door' (gevolgd door de naam van de verkoper) op de productfiche, je winkelmandje maar ook je bestel tracking, enz.

Bestellen van een Partner: hoe werkt dat precies?

Artikelen bestellen van een partnerverkoper op Alltricks is eenvoudig!

  • Kies je producten uit de ruime selectie van sportartikelen op de site.
  • Als je klaar bent met winkelen, valideer je je bestelling en betaal je voor je artikelen.
  • Wij sturen je bestelling rechtstreeks naar de verkoper die de behandeling ervan bevestigt.
  • Zodra de voorbereiding van je bestelling is voltooid, sturen we je een e-mail met het trackingnummer van je pakket.
  • Je ontvangt je bestelling op het adres naar keuze (thuis of op kantoor) en evalueert de partner-verkoper.

Opmerking

In zeer uitzonderlijke gevallen kan je bestelling geannuleerd worden (bijvoorbeeld als het artikel uitverkocht is). In dat geval word je op de hoogte gebracht en wordt je artikel uiteraard niet aangerekend.

Wat zijn de leveringsmethoden voor de verkochte producten?

Onze Partner Verkopers leveren alleen maar bij jou thuis of op kantoor. Elke partner-verkoper is vrij in de keuze van zijn vervoerder: de tijden en prijzen kunnen van verkoper tot verkoper verschillen. Je kunt de leveringsvoorwaarden van elke verkoper vinden op hun eigen pagina.

Goed om te weten

Als je bestelling een of meer artikelen bevat die door een partnerverkoper worden verkocht en/of artikelen die door Alltricks worden verkocht, worden de leveringskosten opgeteld aangezien elke partner zijn eigen levering uitvoert.

Hoe retourneer ik een product van een Partner Verkoper?

Ben je van gedachten veranderd over je bestelling? Is het product toch niet wat je had verwacht? Om het terug te sturen, gebruik je het daarvoor bestemde formulier en volg je de instructies. Je kunt de retourvoorwaarden van onze partners ook rechtstreeks op hun eigen pagina vinden.

Hoe contacteer ik een Partner Verkoper?

Heb je een bestelling geplaatst bij een Alltricks partner en heb je een vraag? Ga naar je order tracking, selecteer de betreffende bestelling en klik op 'Contacteer verkoper'. De verkoper zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Ik heb een Partner gecontacteerd maar ben niet tevreden met het antwoord

Onze klantendienst staat tot je beschikking om elk mogelijk probleem op te lossen met één van onze partnerverkopers.

Heb je een vraag?

Vind de meestgestelde vragen hier

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Contacteer ons!

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?