De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Artikelen Terugsturen

Bevalt het product je niet? Geen probleem, dan stuur je het terug in een paar klikken! Je kunt het gemakkelijk terugsturen binnen de 30 dagen*, of binnen de 100 voor Premium klanten. Om hiervan te profiteren, kies je één van onze retour opties (Chronopost, Mondial Relay, Standaard Retour of je brengt het terug in één van onze filialen)

Indien je product is verzonden door een partnerverkoper, neem dan contact op met de verkoper via je klantenprofiel en de knop “Contact opnemen met de verkoper” om meer te weten te komen over de retourvoorwaarden.

* Let op: wil je in plaats van een tegoedbon liever een terugbetaling? Stuur het product dan binnen 14 dagen na levering naar ons terug.


Chronopost

Jouw retour eenvoudig opsturen met Chronopost in Nederland en België

Winkel met vertrouwen bij Alltricks en stuur je pakket eenvoudig naar ons terug mocht er bij ontvangst van de bestelling iets niet helemaal naar wens zijn.* In jouw klantenprofiel kun je Chronopost als optie kiezen voor het terugsturen van jouw pakket. Met het versturen van het pakket wordt er €3 van jouw credetering of terugbetaling afgehaald zodra het pakket bij ons in het magazijn aankomt.
* Deze dienst komt niet in aanmerking voor het terugsturen van volumineuze artikelen (zoals fietsen, home trainers etc.)


Mondial Relay

Retour vanaf €3 met Mondial Relay in België

Makkelijk en snel, lever je pakket in bij één van de duizenden afhaalpunten van Mondial Relay.

Dien nu je retouraanvraag in "via e-mail" via onze rubriek contact en selecteer als reden Retour Product.
Je krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail met alle nodige uitleg.

* Deze dienst komt niet in aanmerking voor het terugsturen van volumineuze artikelen (zoals fietsen, home trainers etc.)


Standaard Retour

Standaard Retour

Gebruik je liever geen Mondial Relay of Chronopost? Geen probleem, stuur je producten terug met de methode die jou het beste uitkomt.

Dien nu je retouraanvraag in "via e-mail" via onze rubriek contact en selecteer de reden Retour Product. Je krijgt dan onmiddellijk een bevestigingsmail met alle verdere uitleg.

Ons retourbeleid staat je toe om nieuwe, ongemonteerde producten in hun originele verpakking binnen de 30 dagen terug te sturen (100 dagen voor Premium klanten).
In het kader van het herroepingsrecht kan je binnen de 14 dagen voor teruggestuurde artikelen je geld terug krijgen via de gebruikte betaalwijze.

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?