De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Brooks England

Brooks, het leren fietszadel

Brooks is een Engels bedrijf dat in 1866 werd opgericht. Het begon met het maken van paardentuig en specialiseerde zich later in lederen fietszadels.

In 1914 ontwikkelde het merk een assortiment tassen, dat nu een afzonderlijke eenheid vormt, en in 1970 begon het met de productie van een serie kunststof zadels.
In 2002 werd Brooks overgenomen door het Italiaanse bedrijf Selle Royale en de zadels worden nu in Italië gemaakt. Het Brooks gamma omvat enkele iconische modellenzoals het C13 Cambium zadel of het B17 zadel.

In 2010 breidde Brooks de activiteit uit met de productie van lederen tassen: zadeltassen en rugzakken.

Het assortiment Brooks fietstassen en zadels

Het Brooks zadel staat bekend om zijn comfort en lange levensduur. De verschillende series die het merk aanbiedt, hebben het voordeel dat ze alle fietsers tevreden stellen.
Het Brooks lederen zadel met dubbele achterveringzoals de B135 biedt maximaal comfort en bekoort wielrenners en stadsfietsers, terwijl het sportieve en lichte Swallow Titanium racefietszadel de keuze is van prestatiegerichte renners.

De Imperial-reeks is ontworpen om het perineum te ontlasten en de S-reeks is speciaal ontworpen voor vrouwen met een kortere vorm aan de voorkant.

Brooks biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder zadeltassen, frametassen, schoudertassen, rugzakken, handvatten van natuurlijk leer en multi-tool kits. Alltricks heeft een brede selectie voordelige Brooks zadels en speciale aanbiedingen.

 

brooks-zadeltassen-brooks

 

Filteren

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Aanbiedingen & Promos
Aanbieding
Cashback in aanmerking
Clearance
Uitverkoop
Sport
Bikepacking
Elektrische fiets
Fixie
Gravel
MTB
Outdoor
Stad
Wielrennen
Categorie
Elektronica
Frames, Vorken
Gereedschap, Accessoires
Randapparatuur
Type
Éclairage Arrière
Éclairage Avant
Ergonomische Handvatten
Fietsklemmen (broekklemmen)
Fietstas (1 stuk)
Fietstas (2 stuks)
Frame Tas
Hardtail Frame
Mand
Multitool
Poignées Droites
Rechte Handvatten
Reflectorklem
Rugzak
Rugzak (Lifestyle)
Schoudertas
Schroeven Set
Spatlap
stuurbekleding
Stuurtas
Tips doppen
Vork Tas
Zadelklem
Zadelpenklem
Zadels
Zadeltas

Toon mij meer

Toon mij minder

Kleur
Prijs

3.99 - 249.99

Aanbieding
 
 
 
sale
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sale
 
 
 
 
 
 
 

Opties

Largeur Selle

132

Niet op voorraad

145

Geleverd op 27/07

€ 179,99

 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?