It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Crankbrothers

Crankbrothers, de specialist in mountainbikepedalen

Crankbrothers is een Amerikaans bedrijf, opgericht door twee broers (Carl en Franck) in de jaren 1990, gespecialiseerd in mountainbikepedalen. Het merk vervaardigt en verkoopt accessoires en onderdelen voor fietsen.
In het begin van de jaren 2000 veranderde het bedrijf de markt voor automatische pedalen met het Eggbeater model. Crankbrothers benadrukt de kwaliteit van zijn producten door hun bijzondere vormgeving. Er is een breed scala aan producten beschikbaar: hangers, stuurinrichtingen, beugels, enz.

Mallet, de pedalen voor downhill-mountainbiken

Mallet-pedalen zijn automatische pedalen die meer geschikt zijn voor downhill en freeride rijden. Het is een plat model met een origineel ontwerp en het garandeert efficiëntie en betrouwbaarheid. Dankzij hun technologie kunnen bestuurders gemakkelijk en zeer snel achteruit rijden. De Mallet-serie biedt zeer lichte pedalen die zorgen voor een comfortabel gevoel en vloeiende bewegingen.

Crankbrothers, een merk dat al gewonnen heeft

CrankBrothers is het merk voor mensen die op zoek zijn naar producten met een nobel design en een zorgvuldige afwerking. Het werd al vele malen beloond met overwinningen op het hoogste niveau door de grootste kampioenenzoals Greg Minaar, Steve Smith, Rachel Atherton en Christophe Sauser.

Naast pedalen heeft Crank Brothers ook telescopische zadelpennen, pompen, hangers, wielen en zadelklemmen ontwikkeld. Je vind Crankbrothers producten op  op Alltricks.nl
 

Promoties

Opties

Taille

S

€ 33,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 32,99

Levering vanaf dinsdag

Promoties
sale
sale
Promoties

Opties

Taille

S

€ 100,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 100,99

Levering vanaf dinsdag

Promoties

Opties

Diamètre / Longueur / Débattement

31.6 x 380 x 80

€ 149,99

Levering vanaf dinsdag

34.9 x 370 x 100

€ 149,99

Levering vanaf dinsdag

34.9 x 421 x 125

€ 149,99

Levering vanaf dinsdag

sale Exclusief
sale
Promoties

Opties

Taille

L

€ 59,99

Levering vanaf dinsdag

sale
Opruiming

Opties

Taille

S

€ 120,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 120,99

Levering vanaf dinsdag

Opties

Taille

S

€ 90,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 90,99

Levering vanaf dinsdag

Promoties
sale
sale

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?