It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Five Ten

Five Ten schoenen, van klimmen ...

Five Ten werd in 1985 opgericht door Charles Coles, een klimfanaat, die een paar schoenen wilde met de nodige grip voor zijn favoriete sport.

Daarom ontwikkelde hij de beroemde Stealth-zool van zeer wrijvingsbestendig rubber en ontdekte hij een ongelooflijke grip. Hij besloot zijn eigen schoenenmerk te ontwerpen, dat hij Five Ten (5.10) noemde. Dit is een verwijzing naar het decimale systeem van Yosemite dat de verschillende moeilijkheidsgraden van het klimparcours rangschikt. Dankzij de vele belangrijke innovaties is Five Ten snel uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van klimuitrusting.

... naar de fiets

Het merk laat het daar niet bij, want het erkent dat veel outdooractiviteiten schoenen vereisen met een onberispelijke grip. Als gevolg daarvan begon Five Ten schoenen te ontwerpen voor wandelen, kajakken, mountainbiken en dagelijks gebruik. Al snel werd het een leider op de outdoormarkt en in 2011 trad het toe tot de zeer gesloten Adidas-groep.

Five Ten: «Brand of the Brave»

Slogan van Five Ten, het merk heeft zich speciaal ontwikkeld in alle extreme praktijken. Of het nu op een klimroute is of op een zwart mountainbikeparcours, Five Ten schoenen bieden een feilloze grip. Zo vinden we een breed scala van schoenen gericht op de praktijk van downhill, freeride, vuil terug. Maar Five Ten begint ook uit te breiden naar enduro en all-mountain met lichtere modellen en automatische pedalen, met name met de Kestrel.

Five Ten rust veel professionele bestuurders uit, zoals Sam Hill, Danny MacAskill, Greg Minnaar en Jérome Clementz. De meeste van hun modellen zijn zelfs ontworpen in nauwe samenwerking met hen en met wetenschappers van Five Ten, gevestigd in de buurt van Los Angeles, Californië. Elk model van Alltricks is een technologisch concentraat dat al je wildste afdalingen aankan.

Filteren

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?