De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

GPS Garmin

Garmin GPS fietscomputer

Met productenzoals Edge GPS'en voor de fiets, Forerunner-horloges en boordcamera's, de Garmin Connect-app...

Het merk is gemaakt voor fietsen en hardlopen. Fietsers en vrijetijdsbesteders kunnen Garmin-GPS gebruiken om verschillende routes uit te stippelen om de hoofdwegen te vermijden en de voorkeur te geven aan de kleine wegen. Je kunt de kaarten raadplegen op de Garmin-terminal . Het feit dat je een camera aan boord kunt meenemen, zorgt ervoor dat je een visueel souvenir van je reis kunt bewaren.

Dankzij horloges en polsbandjes met sensoren, geschikt voor zowel recreatief als wedstrijdgebruik, kun je de statistieken van elke training of rit bijhouden. Nuttige informatie voor vooruitgang. 

Naast de producten die worden aangeboden voor gebruik op de fiets, gaat Garmin verder en dringt door tot wielerwedstrijden.

Garmin is een echte kolos in de competitie door de sponsoring van een jeCI heren wielerploeg : Cannondale-Garmin. Onder deze laatsten bevinden zich grote wielrenners als Andrew Talansky, Daniel Martin en Ryder Hesjedal, om er maar een paar te noemen.

Garmin sponsorde tussen 2005 en 2009 ook een vrouwenploeg en won met Claudia Hausler een van de beste wedstrijden op de kalender in de Giro Rosa (vrouwengiro). Als je het nieuws volgt, een paar dagen geleden is Elizabeth Armitstead wereldkampioen geworden, deze jonge wielrenster reed een paar jaar geleden voor Team Garmin.

Garmin-horloge voor hardlopers

Het Amerikaanse merk biedt ook een assortiment voor hardlopers en trailrunning met Forerunner en Fenix 3 & Fenix  5 horloges voor de meest fanatieke lopers. Deze GPS-horloges zijn perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar prestaties en technologie.

Laat je passie voor sport spreken en ontdek het Garmin-gamma op onze website Alltricks.nl

garmin-gps

 

Filteren

Subcategorie
Horloges & GPS
Elektronische accessoires
Fietscomputers & GPS
Covers, Omhulsels, Film
Fietsverlichting
Bevestigingen
Magneten, Sensoren
Automatische pedalen
Diverse accessoires
Bluetooth hartslagriem
GPS Computer
Onderdelen
Rugzakken

Toon mij meer

Toon mij minder

Producttype
Activiteiten Armband
Afneembaar stuur
Afstandsbediening
Armband
Bluetooth hartslagriem
Cadans meter
Éclairage Arrière / Radar de Vélo
Éclairage Avant
Éclairage Avant / Arrière / Radar de Vélo
Éclairage Avant Connecté
GPS Computer
Hartslagmeter
Kabels
Lens
Ondersteuning Zadel
Opbergzak
Opladers
Outdoor GPS
Pedalen met Vermogensmeter
Radar achter
Rugzak ondersteuning
Silicone hoes
Snelheid- en cadanssensor
Snelheidssensor
Sport Horloge
Stappensensor
Stuur / Tube Bevestigingen
Système de communication satellite
Temperatuursensor

Toon mij meer

Toon mij minder

Bestsellers
Edge 1040
eTrex
Forerunner 255
Forerunner 55
Fenix 7
Instinct 2
Varia
Vivoactive
Edge 530
Forerunner 955
Venu 2
Geslacht
Vrouwen
Mannen
Sport
Alpineskiën
Atletiek
atletiekwandelen
Bikepacking
Cross Training
Cyclocross
Elektrische fiets
FIT Training
Fixie
Gravel
Klimmen
Langlaufen
MTB
N.C.
Nordic Walking
Outdoor
Outdoor Alpinisme
Running
Skitouren
Stad
Trail Running
Triathlon
Wandelen
Wielrennen
Yoga
Zwemmen

Toon mij meer

Toon mij minder

Kleur
Prijs

9 - 1742.18

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Selectie
Cashback in aanmerking
Clearance
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?