De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

KMC

KMC : de fietskettingspecialist

KMC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de fabricage van fietskettingen voor alle disciplines.

KMC staat altijd in de voorhoede van innovatie en streeft ernaar steeds betere producten aan te bieden om fietsliefhebbers het beste te bieden.

KMC kettingen zijn compatibel met alle belangrijke systemen voor alle mogelijke toepassingen : op en naast de weg. Geleverd met een snelsluiting, montage en demontage is snel en eenvoudig.

Dankzij KMC-kettingen is het schakelen snel en het trappen comfortabel.

Filteren

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Prijs

3.3 - 109.99

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Nieuw
Sport
All Mountain
Baanfietsen
BMX Freestyle
BMX Race
Cyclocross
Elektrische fiets
Fixie
Flatland BMX
Gravel
MTB
Stad
Triathlon
Wielrennen

Toon mij meer

Toon mij minder

Type
Indicator Kettingslijtage
Ketting
Ketting Link
Ketting Links
Ketting voor Elektrische Fiets
Missing Link Tang
Motor Aandrijving Tandwiel
Pin / Reservepin
Single Speed Ketting
Single Speed Tandwiel
Versnellingen
10
11
12
6
7
8
9
Non Communiqué
Single Speed 1/8
Single Speed 3/32
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?