De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Oakley

Oakley, de referentie voor sportbrillen

Oakley zag het levenslicht in 1975 met de lancering van een motorhandvat gemaakt van UNOBTAINIUM™, een nieuw rubber dat de grip verhoogt naarmate je transpireert.
Vandaag de dag, als eigenaar van meer dan 800 patenten, blijft Oakley de grenzen van technologie en design verleggen om aan de behoeften van de meest veeleisende sportmannen en -vrouwen te voldoen.

Merkidentiteit: Sport & Lifestyle/Technologische innovatie (PRIZM™, TRUBRIDGE™)/Prestaties.

Oakley-brillen voor alle omstandigheden

Het merk optimaliseert elk van zijn producten naar gelang het nut, de eisen van de sport of het dagelijks gebruik en de beperkingen die verband houden met de omgeving van de activiteit.

Van wielrennen tot skiën tot golf, voor alle sporten zijn er producten die zijn aangepast aan de technische eisen en verwisselbare glazen die de prestaties in alle veiligheid moeten optimaliseren. Het is ook mogelijk om de glazen aan je gezichtsvermogen aan te passen.

[16:54] Katrina SIETINA Bij Alltricks vind je ook de Oakley Jawbreaker, Oakley Radar, Oakley Sutro, EV Zero, Holbrook en Frogskins assortimenten.

Oakley Prizm Technologie

Een van de belangrijkste technologieën: PRIZM™ werd ontwikkeld om de "ruis" van het omgevingslicht, die het zicht van elk individu verstoort, weg te filteren, terwijl de kleuren worden geaccentueerd voor optimale prestaties. Deze technologie maakultra-precieze kleuraanpassing mogelijk, specifiek afgestemd op de omgeving van je sport of activiteit.

Prizm lenzen zijn niet enkel voor sport bedoeld, maar zijn ook verkrijgbaar voor dagelijks gebruik.

 

Oakley biedt ook een reeks kleding en accessoires, waaronder sportartikelen en een lifestyle-assortiment voor dagelijks gebruik. Voor wielrennen op de weg en mountainbiken is het mogelijk helmen, winter- en zomerkleding en accessoires te kopen die door bekende atleten zijn getest.

Filteren

Iets Specifieker

Toon mij meer

Toon mij minder

Prijs

7.99€ - 274.99

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?