De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Shimano RS500 SPD-SL Pedaal Paar
Shimano RS500 SPD-SL Pedaal Paar
Shimano RS500 SPD-SL Pedaal Paar

Ze zijn er dol op!

Shimano RS500 SPD-SL Pedaal Paar

Shimano

€ 59,99

Richtprijs: € 61,99 (15)

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 4 op voorraad!

€ 59,99

Verkocht door Online Bike Parts BVBA

Partner rating

5/5

(32)

Omschrijving

De RS500 pedalen op instapniveau hebben hetzelfde robuuste SPD-SL systeem

als de topmodellen van Shimano, alleen met een lichter werkend veermechanisme voor beginners en rijders die gemakkelijk los moeten kunnen komen in druk verkeer.

Deze pedalen zijn ook perfect geschikt voor elke renner die een naadloze integratie wil ervaren met Shimano's SPD-SL bindingsysteem tegen een betaalbare prijs, met een breder platform dat zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging en een goede stabiliteit onder de voeten. Binnenin de eenheid verdelen breder geplaatste lagers de belasting van de berijder gelijkmatig over het platform voor stabiel en comfortabel trappen, terwijl het afgedichte aspatroon voorkomt dat ongewenst vuil en vuil binnendringt, zodat u vaker onderweg bent dan in de reparatiewerkplaats

Productvoordelen :

  • Lichte snelkoppeling. Het pedaalsysteem heeft een lichter veermechanisme dan de oorspronkelijke R540 om het in- en uitschakelen te vergemakkelijken voor beginners en rijders in gevaarlijke gebieden met veel verkeer.
  • Verbeterde transmissie. Een groter platform dan de vorige R540 brengt het vermogen efficiënt over van de rijder naar de crank voor maximale snelheid op de weg.
  • Duurzaam comfort over lange afstanden. De lagers zijn verder uit elkaar geplaatst voor een gelijkmatige verdeling van de belasting over het platform en een stabiele, comfortabele trapbeweging.
  • Weinig onderhoud. De afgedichte cartridge-as is gebouwd om lang mee te gaan, zodat u vaker onderweg bent dan in de reparatiewerkplaats.
  • Wordt geleverd met SH11 vulplaatjes.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Référence EPDRS500
Sport Triathlon
Wielrennen
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Samengesteld

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?